Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mobius Software
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aplicatie pentru evaluare personal Mobius
1750 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mobius Evaluare Personal

Solutia de evaluare a personalului este in conformitate cu noile prevederi ale legislatiei muncii din Romania.

Introducere

Evaluarea performanțelor personalului reprezintă activitatea centrală a managementului resurselor umane, activitate desfășurată în vederea determinării gradului în care angajații unei organizații îndeplinesc în mod eficient responsabilitățile și sarcinile ce le revin conform Fișei Postului.

Evaluarea performanțelor permite o conștientizare realistă a capabilităților fiecărui angajat, a punctelor tari și a slăbiciunilor, a laturilor aptitudinale ce pot fi dezvoltate, servind atât organizațiilor, cât și angajaților acestora în scopul creșterii productivității muncii, a calității și a perfecționării competențelor profesionale.
Mobius Evaluare Personal

Activitatea de evaluare a performanțelor profesionale, de asemenea introdusă în baza reglementărilor apărute la nivelul Codului Muncii, a determinat realizarea unei aplicații software care să permită urmărirea nivelului de atingere a obiectivelor individuale de performanță ale resurselor umane angajate.

Aplicația software de evaluare a performanțelor profesionale ale personalului facilitează procesul de evaluare a performanțelor resurselor umane. Această aplicație este adesată atât întreprinderilor mici și mijlocii, cât și instituțiilor publice, departamentelor de resurse umane și cadrelor de conducere ale acestora.

Cadru legal

Conform Codului Muncii Republicat în Monitorul Oficial numărul 345/18.05.2011 și Ordinului numărul 1616/ 02.06.2011 – noul Contract Individual de Muncă/Anexa nr.1 – apar următoarele elemente:
- Obiectivele individuale de performanță;
- Criteriile de evaluare a activității profesionale a salariatului și realizării acestora;
- Evaluarea salariaților.
Aceste elemente obligatorii se vor regăsi în Regulamentul Intern al fiecărie organizații, conform articolului nr. 242, litera I din Codul Muncii.

Beneficiile implementării aplicației de evaluare a resurselor umane

Utilizarea aplicației de evaluare a resurselor umane atinge următoarele obiective ale organizației: îmbunătățirea performanțelor în procesul muncii, recompensarea angajaților pe criteria meritorii, evaluarea potențialului angajaților și adoptarea deciziilor de promovare și identificarea nevoilor de instruire, luarea deciziilor de transfer sau concediere.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura